Ingrid Vlasov si-a lansat colectia toamna-iarna 2011/2012 la Paris Fashion Week 2011

09.03.2011

 

Ingrid Vlasov si-a lansat, marti, cea mai noua colectie la Saptamana Modei de la Paris. Intitulata A Queen, aceasta este cea de-a patra colectie pe care Ingrid o prezinta pe catwalkul francezilor.
 
A Queen este o colectie dedicata sezonului toamna-iarna 2011/2012. Ingrid a surprins publicul de la Paris Fashion Weekcu tinute spectaculoase, cu printuri geometrice, bazate pe alb si negru si pe imprimeuri de inspiratie orientala.
 
"A Queen" este cea de-a patra colectie pe care designerul roman o prezinta in cadrul saptamanii modei de la Paris. Colectia pret-a-porter s-a situat intr-un registru rafinat, predilectia lui Ingrid pentru dantela, suprapuneri, volume si printuri geometrice a definit, sezonul acesta, o femeie spectaculoasa si extrem de puternica - A Queen!", spune Ingrid, citata de Evenimentul Zilei. 
 
Din echipa care a fost Alaturi de Ingrid Vlasov in acest sezon a facut parte stilistul Patti Wilson, make-up artist-ul Carole Lasnier de la B-Agency Paris si hair-stilistul Kenna de la Terrie Tanaka London.

Sursa foto: Evenimentul Zilei

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Ingrid Vlasov, Saptamana Modei de la Paris, colectie Ingrid Vlasov, colectii 2011 2012, Paris Fashion Week
Mondo News - Ultima ora:
Inchide