Ingrid Vlasov, singurul designer roman prezent la Paris Fashion Week 2010

29.09.2010


Ingrid Vlasov este singurul designer roman care participa la Paris Fashion Week 2010, eveniment care se va desfasura in perioada 28 septembrie - 6 octombrie, transmite Mediafax.

Ingrid Vlasov participa la
cea mai importanta saptamana a modei din lume pentru a treia oara consecutiv. Romanca va prezenta colectia primavara-vara 2011, intitulata "I feel love…", la vechea manastire Couvent des Cordeliers, pe data de 5 octombrie. In aceeasi zi vor defila si casele de moda Chanel, Valentino sau Alexander MCQueen.

Colectia "I feel love…" este inspirata din arta traditionala romaneasca si se inscrie intr-un rafinament lejer, romantic si extrem de feminin. Taieturile sunt simple, inspirate din anii '70, fiind o colectie de o eleganta senzuala si o naturalete nobila.

Fundalul sonor va fi asigurat de Michel Gaubert, DJ parizian, cunoscut pentru colaborarile sale cu nume celebre din moda - Chanel, Karl Lagerfeld, Balenciaga, Dries Van Noten, Sonia Rykiel.

Sursa foto: site personal

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: colectii 2010 - 2011, colectii primavara 2011, Ingrid Vlasov, Paris Fashion Week 2010, colectii vara 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide