INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Catalina Manole, o ispita hot hot hot!

10.05.2016

INSULA IUBIRII 2016. Catalina Manole este una dintre femeile care joaca rolul de ispita in showul INSULA IUBIRII, care debuteaza miercuri, 11 mai 2016, la Antena 1. Vom vedea momente incendiare in prima editie a showului, iar Catalina Manole va fi o tentatie extrem de mare pentru concurenti, scrie HotWeek.ro.

Catalina Manole este de profesie actrita, are 25 de ani si este extrem de sexy. Ispita ii poate juca pe degete pe concurenti si chiar ea declara ca din postura de actrita ii este foarte usor sa aplice jocul seductiei. Principalele arme cu care va intra in lupta de la INSULA IUBIRII 2016 vor fi contactul vizual si misterul.

CATALINA MANOLE - INSULA IUBIRII 2016. În vârstă de 25 de ani, Cătălina este o persoană deschisă, spontană și sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc și să am parte de experiențe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele și dansul”, declară tânăra și e lesne de înțeles că toate aceste calități o transformă într-o rivală de calibru pentru orice femeie.

Iti recomandam si: INSULA IUBIRII 2016, prima editie. Show fierbinte la Antena 1

CATALINA MANOLE - INSULA IUBIRII 2016. Cât privește armele de seducție pe care le va arunca în luptă din Thailanda, Cătălina spune sincer: „Îmi vine foarte ușor și natural să seduc pe oricine se află în jurul meu. Mizez pe privire, contactul vizual e cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care fac pe cineva să se simtă atunci când e în preajma mea”.

In editia de miercuri, 11 mai 2016, cinci concurenti vor trebui sa-si tina promisiunile făcute, telespectatorii urmand a vedea scene fierbinti chiar din prima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzată miercuri, 11 mai, la Antena 1.

VEZI GALERIE FOTO CU FRUMOASA ISPITA PE HOTWEEK.RO

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: insula iubirii, insula iubirii 11 mai 2016, insula iubirii 2016, ispita insula iubirii, catalina manole, catalina manole insula iubirii
Mondo News - Ultima ora:
Inchide