Ioana Ciolacu Miron, studenta la Universitatea de Arte Bucuresti, premiata la FASH 2011

08.02.2011

Ioana Ciolacu Miron, studenta la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, a luat premiul doi la European Fashion Award - FASH 2011, un concurs de moda desfasurat anual la Munchen si dedicat tinerilor designeri.

Competitia in 2011 s-a intitulat “Attention please!?” si a reunit creatii realizate de 84 de studenti instruiti in cadrul a 46 de universitati din 17 tari europene, potrivit hotnews.ro. Ioana Ciolacu Miron a reusit sa-si adjudece premiul doi la categoria “Studenti” pentru colectia “Muna”.

Conceptul colectiei realizate de romanca are la baza oul (muna - in limba finlandeza), ca simbol al frumusetii interioare si al formei perfecte. Fiecare tinuta a fost realizata dintr-o singura fasie de material atent impaturita dupa regulile Origami si adunata pentru a evita, pe cat posibil, taieturile.

 
Pe primul loc la categoria “Studenti” s-a situat Stephanie Hocker, pentru colectia “Surreale Momente”. Aceasta a creat noi modele cu ajutorul unei forme speciale de imagine puzzle numita anamorfoza, mai transmite sursa citata.
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: designeri romani, Ioana Ciolacu Miron, European Fashion Award, FASH 2011, colectia Muna
Mondo News - Ultima ora:
Inchide