Iulia Albu alaturi de Park Place in videoclipul Out Of Time - Foto si Video

21.06.2011

 

La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc filmarile videoclipului Park Place - Out Of Time, la Palatul Mogosoaia din satul Caciulati, judetul Ilfov, o productie MediaPro Music.

Povestea, aparent simpla, sparge tiparele cliseului povestii de dragoste dintre un el (Ovidiu - Park Place) si o ea (Iulia Albu), prin subiectul in care alterneaza flash-back-urile cu momentul intalnirii dintre cei doi si actiunile frapante ale iubitei care decide sa mearga mai departe, decorul fiind unul  vintage, al unui palat parasit, intr-o atmosfera apasatoare, aproape macabra.

Iulia Albu, sotia designerului de incataminte, Mihai Albu, interpreteaza un personaj socant ca imagine, fiecare aparitie fiind un spectacol de machiaj, tinute si atitudine. Detaliile si accesoriile invaluie personajul Iuliei in mister, atemporaliate si elegant combinand elemente lugubre (scheletul unei pasari cu craniul aurit, o urna cu cenusa) cu bijuterii scumpe si chiar cu aparitia unui caine din rasa Barzoi.

Park Place este alcatuit din Ovidiu Junghiatu si DJ Delyno, iar colaborarea dintre cei doi a inceput in urma cu un an de zile.

“Out Of Time” urmareste linia primului single – “I Have The World” si a fost deja lansat la toate radiourile din tara. Vestimentatia lui Ovidiu (Park Place) a fost asigurata de Trends by Adina Buzatu.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: muzica, mihai albu, Iulia Albu, park place, video
Mondo News - Ultima ora:
Inchide