Iulia Albu, sedinta foto cu un nou look pentru lansarea site-ului iuliaalbu.ro

10.02.2011

 

Iulia Albu a realizat o sedinta foto incendiara, in care apare cu un look de nerecunoscut. Dupa ce a aparut zvonul ca Iulia ar putea evolua in ringul viselor de la Dansez pentru Tine, vedeta isi va lansa joi site-ul oficial iuliaalbu.ro, potrivit Cancan.

Iulia Albu a dezvaluit, pentru sursa citata, o parte din continutul proiectului care il lanseaza. "Site-ul este un proiect de suflet. Intrand aici veti descoperi informatii in exclusivitate si filmari de la evenimentele la care voi participa, dar si interviuri cu personalitati din fashion si teatru. Acest site va lamuri cele mai importante controverse legate de mine, aparute in ultimii ani", spune Iulia Albu.

"Site-ul va contine, de asemenea, recomandari de produse si analize, pentru care voi colabora cu nume sonore din fiecare domeniu in parte. De asemenea, veti descoperi de unde a inceput pasiunea mea pentru moda si care este cea care ma inspira. Nu doresc in niciun caz sa imi arog vreo calitate de critic de moda, ci vreau sa ofer doar o perspectiva diferita asupra unor aspecte care au fost neglijate prea mult timp", a adaugat Iulia pentru Cancan.

Sursa foto: Cancan

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: FASHION, sedinta foto, mondobridal, Iulia Albu, pictorial iulia albu, look, iuliaalbu.ro
Mondo News - Ultima ora:
Inchide