Iulia Vantur si Salman Khan se pregatesc de nunta - HotWeek.ro

11.06.2015

Iulia Vantur ar putea face nunta cu Salman Khan. Casatoria dintre frumoasa romanca si indragitul actor de la Bollywood va avea loc pana la sfarsiul acestui an, scrie presa din India, care mai titreaza ca familia lui Salman Khan l-ar fi convins sa lase burlacia si sa faca nunta. Se pare ca Iulia Vantur a reusit sa-i cucereasca si pe parintii actorului Salman Khan, scrie hotweek.ro

Intrebat de reporterii ziarelor tabloide daca este adevarata informatia, Iulia Vantur nu a dorit sa comenteze in niciun fel subiectul, pastrand ca de obicei discretia privind relatia sa cu Salman Khan.

In varsta de 49 de ani, indianul Salman Khan ar fi jurat ca o va lua de sotie pe Iulia Vantur. Singurul impediment o reprezinta problemele cu justitia, mai scrie presa din India, care il da ca exemplu pe Sanjay Dutt, care a fost nevoit sa-si paraseasca sotia si copiii pentru a merge la inchisoare.

Tatal actorului a confirmat si el ca Salman este indragostit. "Vreau sa va spun ca Salman nu se va casatori din interes, ci din dragoste", a spus tatal lui Salman Khan.

Citeste mai mult si vezi FOTO pe hotweek.ro

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: mireasa, hotweek.ro, Iulia Vantur, Salman Khan, nunta iulia vantur, nunta salman khan, stiri life
Mondo News - Ultima ora:
Inchide