Jumong - Noul serial coreean de la TVR are 81 de episoade. Song Il-Kook, Han Hye-jin, Kim Seung-su in rolurile principale

21.11.2010Noul serial pe care il difuzeaza TVR 1, incepand de luni, 22 noiembrie, ora 18.30, prezinta viata legendarului print coreean Jumong Taewang. O productie Coreea de Sud 2006, serialul Legendele palatului: printul Jumong are 81 de episoade.

Considerat fondatorul, in anul 37 i.Chr., al regatului Goguryeo, unul dintre cele trei regate istorice coreene, Jumong, la fel ca Alexandru cel Mare sau Ginghis Han, a devenit un adevarat mit. A fost unul dintre acei eroi care si-a coplesit generatia si a schimbat istoria. Dar ce-ar putea fi un om ob
Printul Jumongisnuit sau rege, daca nu ar cunoaste dragostea? Din fericire, Jumong a fost nu numai un mare print, ci si un om care a trait o mare poveste de dragoste.

In rolurile principale sunt Song Il-Kook, Han Hye-jin, Kim Seung-su, iar regia este semnata de Geun-hong Kim si Ju-hwan Lee.

Cifrele serialului Legendele palatului: printul Jumong

Cu un buget estimat la 31 milioane de dolari, Legendele palatului; printul Jumong a fost, in 2006, cel mai urmarit serial dintre toate productiile sud-coreene, in tara de origine. Conceput initial in 60 de episoade, succesul rasunator pe care l-a avut in Coreea i-a determinat pe producatori sa mareasca numarul acestora la 81. In Coreea, serialul a fost lansat in 15 mai 2006, dar drepturile de difuzare ale acestuia au fost achizitionate, pana in luna martie a aceluiasi an, de televiziuni din 9 tari: Japonia, Mongolia, Taiwan, Hong Kong, Vietnam, Singapore, Thailanda, Malaiezia si Filipine. De asemenea, serialul a rulat si in Canada, Marea Britanie, S.U.A., Coreea de Nord, Tanzania, Turcia, Uzbekistan, Kazahstan, Iran etc.

Serialele sud-coreene la TVR 1

O data cu difuzarea serialului Legendele palatului: printul Jumong, TVR 1 este la cea de-a sasea productie sud-coreeana pe care o ofera telespectatorilor sai. Seria a inceput cu Giuvaerul palatului (din 23.07.2009), urmat de Furtuna la palat (din 13.10.2009) si de Secretele de la palat (din 5.02.2010); pe durata verii, TVR 1 a transmis, in reluare, serialul Giuvaerul palatului, iar din 2.08.2010 Cronicile frumoasei luptatoare; din 20.08.2010 a inceput Legendele palatului: doctorul Hur Jun, al carui ultim episod a putut fi urmarit pe 19 noiembrie.

 

 

Sursa: TVR

Citeste si despre: Jumong, Legendele palatului printul jumong, seriale coreene, serial coreean, serial coreean TVR
Mondo News - Ultima ora:
Inchide