Kate Middleton si-a facut singura rochia de mireasa

18.04.2011

Viitoarea Alteta Regala Kate Middleton si-a creat singura rochia de mireasa, in ciuda marilor creatori de moda care sperau sa aiba sansa de a-si adauga in portofoliu pretioasa creatie.

Potrivit dailymail.co.uk, care citeaza o sursa cu o pozitie impecabila, viitoarea sotie a printului William si-a desenat singura rochia de mireasa si a incredintat executia unei creatoare prea putin cunoscuta in lumea haute couture, Sophie Cranston.

Potrivit sursei citate de Realitatea TV, rochia de mireasa a lui Kate este din satin si dantela de culoarea fildesului, cu nasturi de perle si trena lunga, avand si un detaliu care aduce aminte de rochia printesei Diana. Rochia este de inspiratie renascentista.

Se pare ca Kate si-a desenat rochia de mireasa imediat dupa ce a fost anuntata logodna cu printul William.

Sophie Cranston este o creatoare specializata in haine de nunta de inspiratie vintage, pe care Kate a cunoscut-o nu cu mult timp in urma, dupa ce a intrat impreuna cu niste prietene in magazinul ei. Sophie are si propria ei marca, numita Libelula. Ea a lucrat pentru designeri foarte mari, precum Alexander McQueen.

Sursa foto: Reuters

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, nunta regala, rochie de mireasa, Kate Middleton, printul william, sophie cranston
Mondo News - Ultima ora:
Inchide