Kim Suro, regele de fier - Kim Suro, The Iron King. Video cu noul serial coreean de la TVR

06.06.2011

 

Televiziunea Romana aduce pe micile ecrane un nou serial coreean. Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier (Kim Suro, The Iron King) este noua productie ce va fi difuzata incepand din 8 iunie 2011, cu incepere de la ora 18.25, asa cum ne-a obisnuit in fiecare seara de luni pana vineri.

Serialul despre viata lui Kim Suro a fost realizat in 2010 de MBC, iar in rolurile principale au fost distribuiti actorii Ji Sung, Koh Joo-won, Lee Pil-mo si Seo Ji-hye. Regia este semnata de Choi Jong-soo.

Productia prezinta viata tumultoasa a regelui Kim Suro, intemeietorul regatului Gaya. Inteleptul si curajosul rege Kim Suro a construit o puternica flota si a trimis in Asia si Orientul Mijlociu obiectele faurite de supusii sai printr-o tehnica avansata  (pentru acele vremuri) a productiei fierului.

Kim Suro a fost cel care, dupa ce-l invinge pe Seok Tal-hae, rivalul sau, cucereste o lume intreaga prin spiritul sau liber, clarvazator, prin temperamentul sau pasional, dar, nu in ultimul rand, si prin farmecul sau, care a imblanzit adesea inimile dusmanilor.

Vezi si alte seriale coreene indragite:

Secretele de la Palat


Imparatul marii

Legendele palatului - Printul Jumong

Regatul Vantului

Legendele palatului: Concubina regelui - Dong Yi 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: bijuterii, serial coreean, Kim Suro, legendele palatului kimsuro, kim suro regele de fier, Kim Suro The Iron King
Mondo News - Ultima ora:
Inchide