La Romanii au Talent din 1 Aprilie 2016 avem ultimul golden buzz al sezonului

01.04.2016

ROMANII AU TALENT 2016. In aceasta seara la Romanii au Talent 2016, vom avea parte de un show desavarsit, concurenti talentati si hotarati sa impresioneze juriul, foarte multe surprize si ultimul golden buzz al acestui sezon, apasat de Andi Moisescu, care isi va trimite favoritul direct in semifinalele showului ROMANII AU TALENT 2016, scrie HotWeek.ro.

ROMANII AU TALENT 1 APRILIE 2016. LIVE ONLINE. Saptamana trecuta, cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, ROMANII AU TALENT 2016, a adus in casele romanilor un spectacol extraordinar, insotit de momente inedite, emotionante, sensibile, care au adus lacrimi de fericire si ropote de aplauze. Reactiile si comentariile celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu au facut deliciul publicului, iar Smiley si Pavel Bartos au asigurat, ca de fiecare data, buna dispozitie in culise.

Tot in editia trecuta ROMANII AU TALENT 2016, s-a apasat butonul de aur. Muzica l-a ajutat sa treaca peste despartirea parintilor, iar Andra a luat decizia care i-a schimbat complet soarta in show. Manuel Chivari  a impresionat juriul de la "Romanii au talent" cu pasiunea lui pentru muzica si cu interpretarea extraordinara a piesei "Sunday Morning" a trupei Maroon 5.

IONUT SCRIPCARU, ROMANII AU TALENT 2016. Pianistul Fenomen! Mihaela: Te iubesc, te ador!

ROMANII AU TALENT, EDITIA TRECUTA. Cele mai tari momente

Ce vedem la ROMANII AU TALENT vineri, 1 Aprilie 2016

Spectacolul continua la Romanii au Talent 2016 si vineri, 1 aprilie! Telespectatorii vor avea parte de un show desavarsit, concurenti talentati si hotarati sa impresioneze juriul, foarte multe surprize si ultimul golden buzz al acestui sezon, apasat de Andi Moisescu, care isi va trimite favoritul direct in semifinale.

Vineri, de la 20:30, vocea celebrei artiste Bjork va fi adusa pe scena de la Romanii au talent de catre o tanara curajoasa. Daca momentul va fi sau nu apreciat de jurati vom vedea maine, in cea de-a saptea editie a celui mai tare show de divertisment.

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE DIN ACEASTA EDITIE ROMANII AU TALENT

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: hotweek.ro, romanii au talent 2016, romanii au talent 1 aprilie 2016, romanii au talent live
Mondo News - Ultima ora:
Inchide