LAURA BRETAN - ROMANII AU TALENT 2016. Ea e cel mai tare concurent la Romanii au Talent din toate timpurile!

09.04.2016

LAURA BRETAN este copilul minune de la Romanii au Talent 2016! In editia de vineri, 8 aprilie, Laura Bretan a oferit un spectacol parca ireal prin vocea sa, noteaza HotWeek.ro. A interpretat "O mio babbino caro" si de la primele acorduri, juriul s-a ridicat in picioare, uimit de calitatile vocale ale fetitei de 13 ani. Timida si modesta, Laura Bretan a cantat pentru bunicul ei trecut la de curand la cele vesnice, care dealtfel a convins-o sa participe la Romanii au Talent 2016. Laura a lasat juriul in lacrimi si cu regretul ca nu mai este niciun Buton de Aur.

Dar cine este Laura Bretan? Ei bine, Laura este vedeta in Statele Unite. Locuieste la Chicago si a participat la numeroase concursuri, pe care dealtfel le-a si castigat. Vocea romancei noastre i-a uimit si pe americani, care au realizat mai multe reportaje cu viata talentatei fetite care isi are originile pe plaiuri mioritice.

 

Laura Bretan este cantareata de opera si printre televiziunile care au realizat reportaje despre viata si talentul ei sunt televiziunile ABC 7 si CBS din Chicago. In studio sau in platourile de televiziune, Laura a vorbit despre talentul ei uimitor si performanta la care a ajuns in prezent. Si le-a oferit americanilor o lectie suprema de talent!

Citeste povestea integrala a talentatei Laura Bretan si vezi VIDEO pe site-ul HotWeek.ro

 

 

 

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: hotweek, romanii au talent 2016, laura bretan, laura bretan romanii au talent
Mondo News - Ultima ora:
Inchide