Laura Giurcanu este castigatoarea Next Top Model by Catalin Botezatu

22.12.2011

 

Laura Giurcanu este castigatoarea Next Top Model by Catalin Botezatu. Frumoasa pustoaica in varsta de numai 15 ani a fost vazuta drept viitorul model al Romaniei de unii membri ai juriului, insa nimeni nu a crezut ca ea va castiga finala.

Cand a primit vestea ca ea este marea castigatoare a concursului Next Top Model, Laura a izbucnit in lacrimi si aproape ca nu-i venea sa creada ca Bote a ales-o pe ea.

Laura Giurcanu avea doar 14 ani cand s-a inscris in concursul Next Top Model. Pustoaica este din Bucuresti, in zodia Sagetator, are 1,80 inaltime si 55 de kg.

Iata ce spunea Laura cand s-a inscris in concurs: "Sunt o persoana competitiva si plina de energie. Daca imi propun sa fac ceva pun trup, minte si suflet ca sa reusesc. Iau orice mi se intampla acum ca pe o provocare careia sper sa-i fac fata".

A participat la concursul lui Bote pentru a demonstra ca poate mai mult. "Am venit la acest concurs ca sa-mi demonstrez, in primul rand mie, ca pot mai mult".

In varsta de numai 15 ani abia impliniti, noua Next Top Model a plans in hohote, ca si cum ar fi pierdut, marturisind ca emotiile si munca depuse spre acest titlu au fost coplesitoare. "Sunt extrem de fericita, nu stiu ce sa spun!", a recunocut Laura.

Mirela Vescan a facut o dezvaluire surprinzatoare la aflarea deciziei lui Catalin Botezatu. "Prima data cand am vazut-o pe Laura m-am gandit ca are statura unui model, ca este tanara, frumoasa, dar sincer, nu i-am dat nicio sansa sa castige concursul. Bravo ei! A evoluat de la un episod la altul, s-a facut si mai frumoasa, si-a schimbat atitudinea cu totul. O felicit!".

Pe locul doi al topului Next Top Model s-a situat Iuliana, Sandrei revenindu-i cea de-a treia pozitie. Fetele au acceptat cu greu pierderea titlului de Next Top Model si mai ales a contractului de 75.000 de euro. Cele doua manechine invinse s-au impacat cu greu cu decizia finala, toate trei fetele sfarsind filmarile cu rauri de lacrimi pe chip.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, Laura Giurcanu, Next Top Model
Mondo News - Ultima ora:
Inchide