Laura Lazar lanseaza colectia Butterfly la Fashion Days

18.11.2010Designerul Laura Lazar isi lanseaza, vineri, colectia Butterfly la Fashion Days. Aceasta este prima colectie creata de designerul roman exclusiv pentru o platforma de shopping online, cu un target foarte larg si un succes pe masura.

Butterfly by Laura Lazar, asa cum sugereaza si alegerea logo-ului roz, ne lasa sa patrundem din nou in universul imbibat de feminitate si senzualitate, cu care creatoarea ne-a obisnuit si in colectiile precedente. “Am pastrat amprenta mea colorata si m-am jucat cu printuri florale si psihedelice, insa totul intr-o nota foarte feminina”, declara Laura Lazar.

Colectia cuprinde 20 de modele, care pot fi regasite intr-un numar limitat si se bazeaza pe texturi precum jerse, lycra, dantela, cat si pe omniprezenta culorilor tari, marca a designerului. Nota de clubbing este pastrata ca o constanta in viziunea Laurei Lazar, insa fiecare produs in parte poate fi purtat cu usurinta si pe timpul zilei, in functie de asocieri si accesorizari.

Fiind o colectie cara promoveaza o femeie asumata, nonconformista, feminina si sexy deopotriva, Cosmina Pasarin a fost prima alegere a creatoarei pentru a intrupa la un loc toate aceste atribute. De altfel, cele doua nu se afla la prima colaborare. Cosmina a fost protagonista unui shooting care prezinta integral colectia, asa cum o veti regasi si pe site-ul www.fashiondays.ro. “Ma identific cu stilul Laurei si cu imaginea pe care ea o promoveaza. Mi se potrivesc tinutele pe care ea le creeaza, pentru ca au modele si culori indraznete, perfecte pentru persoane extravagante” declara Cosmina Pasarin.

“Este o colectie dedicata femeilor care iubesc viata, culorile si materialele lejere. Carora le place sa iasa in evidenta si isi asuma zambitoare statutul de “fashionista”!”, declara Laura Lazar despre colectia ce ii poarta semnatura. Cat despre implicarea intr-un proiect ce imbina moda si mediul online, creatoare are numai cuvinte de lauda: “Ma bucura foarte mult colaborarea cu Fashion Days deoarece este cel mai profesionist si mai vizitat site de shopping online din Romania. Selectia lor se face pe o baza foarte solida a profesionalismului. Sa asiguri o serie de designer este o munca grea. Hainele trebuie sa pastreze acel iz de designer item, insa sa poata fi reprodus cu acuratete in numar mai mare. Calitate, pret si seriozitate, acestea sunt atributele selectiei.”, conchide creatoarea.

Fashion Days este cel mai mare club de shopping exclusivist din Romania. Lansat la 1 iunie 2009, a reusit sa se impuna pe primul loc in preferintele cumparatorilor. De la colectii de designer pana la branduri renumite www.fashiondays.ro ofera clientilor o gama variata de produse. Va asteptam cu multe surprize in special pentru sarbatorile de iarna!

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: colectii 2011, Laura Lazar, Fashion Days, Butterfly, moda 2011, Cosmina Pasarindesigneri romani, rochii Laura Lazar
Mondo News - Ultima ora:
Inchide