Liviu Varciu a ales Miss Mireasa anului 2011 - Vezi foto

05.02.2011

Wilmark si Liviu Varciu au ales, sambata, mireasa anului 2011, in cadrul primului concurs de acest gen organizat la Festivalul Miresei, care se desfasoara pana duminica seara la Sala Palatului din Capitala. 

In ciuda asteptarilor, Liviu Varciu nu a tinut cont de emotiile concurentelor si s-a dovedit a fi un membru al juriului foarte exigent. "Emotii mari? Inseamna ca nu isi doreste sa fie mireasa anului! Imi pare rau, dar voi fi foarte dur cand este vorba despre femei, in special de mirese", a spus Liviu Varciu, cu putin inainte de concurs, in exclusivitate pentru corespondentul Mondo Bridal. 
 
Cum arata mireasa anului 2011 in viziunea lui Liviu? "Frumoasa, nu stiu daca exista mireasa urata! Sa aiba atitudine, carisma, sa paseasca intr-un anumit mod, automat trebuie atatudine deoarece este o zi speciala din viata ei. Trebuie sa aiba o atitudine constructiva, sa-si inchipuie ca este mireasa anului si sa radieze de fericire!", a mai spus Liviu pentru Mondo Bridal. 
 
Vera este Miss Mireasa anului 2011
 
Castigatoarea concursului de Miss mireasa anului a fost desemnata Vera Ionel, care a castigat o rochie de mireasa de lux Bella Sposa si accesorii asortate. Jeni Ion, o tanara surdo-muta, s-a clasat pe locul II , ea castigand un pictorial in Ghidul Miresei si un weekend la munte la pensiunea Hora cu Brazi. Mai mult, conducerea revistei Ghidul Miresei a decis sa-i ofere un post de redactor online in cadrul publicatiei. Pe locul 3 s-a clasat Laura Cernatescu, care a castigat un curs de dans la Wilmark Academia de Baile. 
 
Din juriu au facut parte figuri publice cunoscute de pe scena politica si din show-bizz, printre care Liviu Virciu si Codrin Stefanescu. Prezentatorul acestui concurs a fost Wilmark. Machiajul concurentelor a fost realizat de Ana Cucuta.

AFLA AICI MAI MULTE DESPRE FESTIVALUL MIRESEI
 
Festivalul Miresei te asteapta si duminica, 6 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru a proba rochia de mireasa pe care ti-o doresti, dar si pentru a lua parte la alte surprize oferite de organizatori.

Sursa foto: Mondo Bridal

VERA IONEL - MISS MIREASA ANULUI 2011

 
JENI ION - LOCUL 2 LA CONCURSUL MISS GHIDUL MIRESEI
 
 
LAURA CERNATESCU - LOCUL 3 LA CONCURSUL MISS GHIDUL MIRESEI
 
 
LIVIU VARCIU SI WILMARK IN JURIUL CONCURSULUI
 


ANA CUCUTA, CEA CARE A REALIZAT MACHIAJUL CONCURENTELOR
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: rochii de mireasa, Liviu Varciu, targ de nunta 2011, Miss Mireasa 2011, Mireasa 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide