Liviu Varciu si Andreea Popescu, o iubire ca-n telenovele!

26.07.2010

Liviu Varciu si Andreea Popescu s-au impacat,in weekendul trecut, dupa ce hotarasera sa ia o pauza. Chiar daca nu au decat o luna de cand sunt impreuna, cei doi nu au rezistat sa stea separati mai mult de cateva zile, scrie Libertatea.

"La sfarsitul saptamanii trecute, cand presa vuia de “reusita” lui Liviu de a convinge o tanara sa faca sex cu el in doar zece minute, cei doi se distrau linistiti in clubul bucurestean Player, acolo unde a si debutat idila lor. Apoi, amorezii si-au petrecut weekendul impreuna: sambata s-au bronzat la piscina Clubului Diamond, dupa care au mers, amandoi, la ziua de nastere a unui bun prieten de-al actorului, undeva, langa Bucuresti. La intoarcere, cei doi s-au oprit in apartamentul lui Liviu, semn ca formeaza din nou, cu adevarat, un cuplu", scrie sursa citata.

“Da, suntem impreuna”, a recunoscut Andreea. “M-am atasat foarte tare de Liviu. Noi luaseram doar o pauza, nu ne despartiseram definitiv”, a sustinut la randul ei dansatoarea Deliei.

Andreea a mai spus ca a trecut repede peste faptul ca Liviu a avut o aventura de doar cateva ore cu Alina, o animatoare din Clubul Player. “Eu si Liviu eram certati atunci. Dupa ce ne- am impacat, chiar el mi-a spus exact ce s-a intamplat”, a povestit Andreea pentru Libertatea.

Sursa foto: apropo.ro

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Andreea Popescu, Liviu Varciu, iubita lui Liviu Varciu, dansatoarea Deliei, Alina iubita lui Varci vedete
Mondo News - Ultima ora:
Inchide