Loredana Salanta este Top Model of The World 2011

17.03.2011

 

Loredana Salanta, o tanara bistriteanca de 19 ani, este prima romanca desemnata Top Model of The World, concurs desfasurat noaptea trecuta in Usedom, Germania.
 
Loredana Salanta a reusit sa invinga alte 43 de concurente inscrise in concurs. Top Model of the World este organizat din anul 1993, editia din acest an fiind a 18-a. Printre concurente s-au numarat reprezentante din Australia, Kazahstan, Republica Dominicana, India, China si Marea Britanie.
 
Vestimentatia Loredanei a fost asigurata de designerii Ioana Silaghi si Tina Olari. Titlul de Miss Top Model of The Worldi-a adus romancei un cec de 10 mii de euro si mai multe contracte cu agentii internationale de modeling.
 
Loredana Salanta si-a petrecut ultimele trei saptamani in Germania, pregatindu-se pentru concurs. Loredana Salanta este si castigatoarea titlului de Miss World Romania 2009. In urma cu doi ani, la concursul Miss World, Loredana Salanta, s-a clasat pe locul 17 in lume si locul 3 in Europa. Ea mai detine si titlul Miss Eleganta.
 
Pe urmatoarele locuri ale concursului din Germania s-au clasat Juletta Gizhlaryan (Armenia), Katerina Fedosejeva (Baltic Sea), Zuzanna Brzezinska (Polonia) si de Vanessa Sibanda (Zimbabwe).

Sursa foto: Bistriteanul

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: miss 2011, Loredana Salanta, Top Model of The World
Mondo News - Ultima ora:
Inchide