Madalina Pamfile - Video din prima aparitie ca asistenta TV

12.01.2012

Madalina Pamfile, noua asistenta a lui dan Capatos, castiga 500 de euro pe luna pentru a face figuratie in emisiunea Un show Pacatos. Desi Bianca Dragusanu castigat cu mai mult, totusi e bine si asa, tinand cont de statutul de incepatoare al fostei iubite a lui Radu Mazare.

Desi abia a implinit 18 ani si este in clasa a XII-a, Madalina se tine ziua de scoala, asa cum cere buna eticheta a varstei, a Colegiului Jean Monnet si a apropiatului bacalaureat, iar noaptea face figuratie alaturi de Daniela Crudu in studioul lui Capatos, acolo unde se perinda toate zvonurile despre "pitipoancele de Romania" si "Don Juanii de Bucuresti". 

Totusi, nu va prinde sfarsitul clasei a XII-a la Jean Monnet, deoarece se afla in plin proces de transfer la un liceu particular, din cauza pictorialului realizat pentru revista Playboy.  "Sunt in proces de transfer. Nu cunosc cat am avut nota la purtare, voi vedea in foaia matricola", a spus ea pentru Click. 

Sursa citata mai scrie ca Madalina este platita cu 500 de euro pe luna, mai putin cu jumatate decat lua Bianca Dragusanu si cu 300 de euro mai putin decat incaseaza actuala sa colega, Daniela Crudu.

In comparatie cu celelalte asistente tv care au lucrat pentru Dan Capatos, Madalina se lauda cu un bust impresionant si natural 100%, dar si cu dimensiuni corporale de invidiat.

Sursa foto-video: Antena 1

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: Un Show Pacatos, Madalina Pamfile, asistenta tv
Mondo News - Ultima ora:
Inchide