Magazinul online Cristallini a implinit 1 an de la deschidere

05.05.2011

Magazinul online Cristallini, lider pe segmentul rochiilor de seara, a implinit 1 an de la deschidere, ocazie cu care vine in intampinarea doamnelor si domnisoarelor cu mai multe surprize. 

Astfel, clientele magazinului Cristallini Boutique sunt asteptate la noul showroom situat pe Splaiul Unirii nr. 108 din Capitala unde pot proba cele mai noi modele de rochii de seara, cocktail si couture dar totodata se pot bucura de toata atentia intr-un nou cadru. 

O data cu acest eveniment s-a lansat si noul magazin online care poate fi vizitat la adresa www.cristallini.ro. Vizitatoarele pot comanda online rochia preferata sau se pot programa pentru a le proba la showroom. Totodata in magazinul online Cristallini vizitatoarele pot vedea zilnic cele mai noi colectii de rochii sau pot face o precomanda pentru rochiile care nu se afla inca pe stoc.

In showroom se regasesc rochii de colectie pentru doamnele si domnisoarele care vor sa se simta deosebit si sa atraga privirile asupra lor la evenimentele la care participa.

„Am dorit sa sarbatorim primul an de activitate cu noi surprize placute pentru clientele noastre, asa ca am inaugurat un nou showroom intr-o zona mult mai accesibila, am redefinit si organizat mai bine magazinul online pentru a fi mai usor de utilizat. Totodata cu ocazia acestui eveniment aducem noi modele de rochii pentru clientele noastre la preturi mult mai accesibile”, a declarat Alina Orzan, CEO Cristallini.

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail, rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

Vezi aici colectia de rochii oferita de magazinul Cristallini.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: rochii 2011, rochii de seara, rochii de seara 2011, Cristallini Boutique, magazinul cristallini
Mondo News - Ultima ora:
Inchide