Malina Olinescu, mireasa in cer - Galerie foto

16.12.2011

Malina Olinescu a fost inmormantata, vineri dupa-amiaza, la cimitirul Sfanta Vineri din Capitala. Ceremonia de inmormantare a fost una simpla, oficiata afara de un singur preot, dupa ce Patrihia Romana a refuzat oficierea unei slujbe obisnuite, considerand-o pe Malina o sinucigasa.

Inmormantarea a inceput in jurul orei 13.00 si s-a finalizat cu putin dupa ora 14.00. Au fost prezenti cateva sute de oameni, printre care membrii familiei, prieteni, fosti colegi, precum si cei care i-au apreciat muzica.

Malina, in rochie de mireasa in cer

Artista, in varsta de numai 37 de ani, a fost imbracata in rochia de mireasa, asa cum se obisnuieste in cazul femeilor necasatorite. Mama si sora au mai putut pentru ultima oara astazi sa-si ia adio de la fiinta lor cea mai draga.
 
”O sa te iubim, Malina!”, au strigat prietenii, in timp ce de pe lateral se auzea vocea artistei, interpretand piesa Larei Fabian, ”Je t'aime”. Malina Olinescu a fost inmormantata cu un microfon in maini. Langa sicriul descoperit, pe toata durata slujbei s-au aflat mama, sora, Codruta, si cei mai apropiati prieteni, Calin Geambasu, Petre Geambasu si sotia acestuia, impietriti de durere.

Cerul s-a deschis pentru Malina

Dupa citirea unei rugaciuni de catre preot, a iesit soarele, in semn ca Malina este iubita acolo sus. Razele soarelui au mangaiat-o pentru ultima oara pe Malina Olinescu, iar din boxele instalate langa mormant, a rasunat pentru ultima oara vocea artistei.

Mai jos va prezentam cele mai importante momente surprinse la inmormantarea Malinei Olinescu.

 Sursa foto: Captura Pro TV

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Malina Olinescu, inmormantare Malina Olinescu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide