Mariana Moculescu ar fi facut sex cu Florin Dumitrescu! Cel putin asta sustine el! Video

23.06.2011

Mariana Moculescu si un anume Florin Dumitrescu, care a aparut in presa de scandal pe motiv ca ar fi primit avansuri de la Stelian Ogica, sunt protagonistii unui nou scandal sexual.

Invitati la Un Show Pacatos, Dumitrescu a sustinut sus si tare ca a facut sex cu Mariana Moculescu. Dupa ce a povestit cu lux de amanunte cum s-a ajuns la tandreturile cu pricina, respectivul s-a declarat oarecum nemultumit de felul in care a "prestat" Moculeasca: "Credeam ca stie meserie, dar a fost asa si asa. Medie!".

Mariana si Florin s-ar fi cunoscut la terasa Decebal din Capitala, in urma cu trei saptamani, unde barbatul ar fi agatat-o relativ usor. "Am vrut sa ma bag putin in seama cu ea, sa ma razbun pe Ogica putin. Stiam ca poate fi agatata usor. Din vorba in vorba i-am spus ca fac masaj anticelulitic sau de relaxare si mi-a spus ca este interesata. Fac masaj doamnelor si domnisoarelor de genul Marianei. Scrie pe fata lor!", a spus Dumitrescu in emisiunea lui Capatos.

Apoi, el a povestit cum au mers impreuna in zona Unirii si, dupa masaj, au facut sex. Florin Dumitrescu a spus ca nu a fost impresionat de prestatia Marianei Moculescu. "Credeam ca stie meserie, dar a fost comme ci, comme ca", a mai spus acesta.

"Mi-ai picat in plasa si am zis sa nu te scap. Pari o femeie usoara", a completat barbatul. In tot acest timp, Moculeasca a negat orice relatie cu el si l-a rugat chiar sa inceteze cu astfel de... "glume".

Florin Dumitrescu l-a acuzat si pe Ogica, mai demult, ca ar fi incercat sa se culce cu el.

Sursa video: Antena 1

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Mariana Moculescu, Florin Dumitrescu, sex Mariana Moculescu, Ogica
Mondo News - Ultima ora:
Inchide