Marius Urzica s-a casatorit cu Simona Georgescu

13.11.2010

Marius Urzica s-a recasatorit! Fostul gimnast si iubita sa, Simona Georgescu, au spus DA in fata primarului sectorului 2 din Capitala, Neculai Ontanu.
 
La casatoria civila a celor doi au participat circa 50 de persoane, membri ai familiei, prieteni sau fosti gimnasti. Dupa ce a oficiat cununia, edilul sectorului 2 le-a inmanat si o icoana sfintita la Biserica Sfantul Silvestru.

Simona a fost stralucitoare in cea mai importanta zi din viata ei. A fost imbracata intr-o rochie cyclam, iar buchetul de trandafiri a fost o combinatie de roz cu alb.  Desigur, nici Marius nu s-a lasat mai prejos si s-a asortat la vestimentatia iubitei lui. Pe tot parcursul ceremoniei, dar si dupa, cei doi proaspat casatoriti au impartit peste tot zambete si multumiri.

Nasii familiei Urzica au fost familia Barbu, vecini si foarte buni prieteni ai cuplului. Cununia religioasa s-a tinut la Biserica Sfantul Nicolae din sectorul 3, iar petrecerea la un restaurant din Capitala.

Sursa foto: Click

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: nunti 2011, Marius Urzica, nunta Marius Urzica, Simona Georgescu, Simona Georgescu mireasa, gimnastica
Mondo News - Ultima ora:
Inchide