MICHEL KOTCHA - CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI?

18.12.2015

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Concurentul Michel Kotcha ar putea fi castigatorul finalei VOCEA ROMANIEI din 18 decembrie 2015. Patru concurenti au ramas in finala VOCEA ROMANIEI de vineri si atat concurentii, cat si telespectatorii au mari emotii pentru editia din aceasta seara de la Pro TV, noteaza HotWeek.ro.

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Michel Kotcha face parte din echipa lui Smiley si a impresionat toti antrenorii inca de la prima aparitie la Vocea RomanieiMichel este din Coasta de Fildes, are 23 de ani si isi face masterul in Bucuresti.

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Michel Kotcha este unul dintre cei mai buni concurenti de la VOCEA ROMANIEI 2015. Inainte de marea finala, Michel Kotcha a declarat ca nu ar fi rau sa fie castigatorul VOCEA ROMANIEI si a adaugat emotionat ca pentru el reprezinta un semn de integrare faptul ca romanii l-au acceptat pentru ceea ce este.

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? "N-ar fi rau sa castig. Ar fi pentru mine un semn de integrare, ca m-au acceptat romanii pentru ce sunt."

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CINE ESTE CASTIGATORUL FINALEI VOCEA ROMANIEI 2015

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Muzica ii face sufletul sa zambeasca - asa spune Michel despre bucuria enorma pe care o simte cand urca pe scena. E fericit ca a reusit sa transmita aceasta bucurie si celor de acasa, care l-au votat si l-au ajutat sa se apropie de marele premiu.

Smiley, antrenorul lui Michel, i-a calauzit si pasii lui Tobi Ibitoye, un tanar talentat caruia ii lipsea insa, increderea in sine. In timp, a reusit sa-i cucereasca si pe cei de acasa, iar acum se bazeaza pe votul lor si in finala.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 2015. Vocea divina care a starnit ropote de aplauze

„Michel ne așteptam amândoi că părerile vor fi împărțite în ceea ce privește varianta asta a piesei (…). Noi am vrut să facem ceva altceva (…), tu ai dus-o la capăt așa cum doream, ești o voce spectaculoasă, vreau ca oamenii să înțeleagă că nu oricine poate să cânte așa”, i-a spus Smiley intr-una dintre editii și i-a promis că va cânta alături de el pe scenă în următorul concert de la Pitești, unde concurentul a trecut prin niște episoade de discriminare.

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: finala vocea romaniei, hotweek, michel kotcha, vocea romaniei 2015, castigator vocea romaniei 2015
Mondo News - Ultima ora:
Inchide