Michelle Obama Style - Vezi rochia asimetrica creata de designerul Peter Soronen

04.06.2010

Michelle Obama vrea sa o ajunga din urma pe Jackie Kennedy la capitolul fashion. Cam de atunci nu s-a mai vazut la Casa Alba atata bun gust si culoare in toaleta Primei Doamne.

Sotia presedintelui asasinat John Fitzgerald Kennedy nu s-a oprit la statutul obisnuit de „nevasta a presedintelui” si prin stilul sau unic, a devenit un simbol de necontestat al modei din perioada respectiva. Prin charisma sa exceptionala, prin eleganta si diplomatie, cea care va fi numita mai tarziu - dupa casatoria cu Onassis - „Jackie O” a ajuns in atentia tuturor ca un simbol real al bunului gust. Si astazi, dupa atat timp ea se afla pe „lista” celor mai celebre „fashion icons” ale tuturor timpurilor.

Acum, Michelle Obama radiaza si impresioneaza criticii de moda americani si nu numai. Pana si pretentiosii francezi au fost generosi in condei cand a venit vorba de rochiile sotiei presedintelui american.

De la roz la albastru puternic, de la gri la combinatii de alb sau negru, toaletele lui poarta toalete pe cat de sofisticate, pe atat de clasice si luminoase.

Michelle este rapitoare in albastru in rochia asimetrica creata de designerul american Peter Soronen. Michelle a purtat această tinuta cu ocazia primirii familiei prezidentiale mexicane la Casa Alba.


 

Citeste si despre: FASHION, michelle obama, rochii prima doamna, sua, America, rochii
Mondo News - Ultima ora:
Inchide