Mihaela Moise si Sanziana Buruiana au facut panarama la Un Show Pacatos

09.02.2012

Confruntarea finala in scandalul Sex pe bani! Mihaela Moise, Raluca Podea, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu s-au "batut" in declaratii la Un Show Pacatos, pentru a clarifica cine, cum si pe cati bani a facut amor.

Ceea ce parea a fi o mica cearta intre Mihaela Moise si Sanziana Buruiana s-a transformat intr-un adevarat scandal monden. La mijloc, bani pentru relatii sexuale, infidelitati, Leo de la Strehaia... O combinatie incendiara, asadar, din care nu puteau iesi decat scantei. 

"O sa confirm ca ai fost mult timp cu Florin Salam, cat timp ai fost cu Luis Lazarus", a tunat Raluca Podea, pentru a-si face o intrare triumfala la "Un Show Pacatos". Insa dezvaluirile au tot intarziat sa apara, atat Meme, cat si blonda, preferand sa intretina o discutie ce nu rezolva, dar nici nu escalada, conflictul. Intre timp, Andreea Tonciu butona telefonul si Sanziana Buruiana isi afisa sanii si buzele...

"Vreau sa demonstrez ca acele lucruri pe care le-a spus Mihaela erau neadevarate. Eu nu l-am inselat niciodata pe iubitul meu. [...] Nu inteleg de ce ne-a inregistrat pe noi, de ce a facut acele declaratii despre mine", a declarat Sanziana, tinand sa faca ordine in lucruri, insa, din nou, cele doua protagoniste au "dat-o la pace".  

Pauza de publicitate. Un Show Pacatos revine, insa, mai "pacatos" ca oricand. Satula de atatea acuzatii, Sanziana Buruiana s-a gandit sa arunce bomba. Din motive usor de inteles, nu putem reproduce limbajul. 

Iar daca un simplu scandal nu era de ajuns, cele doua vedete au fost la un pas de bataie. In prim plan, Sanziana Buruiana. "Diva" a facut o criza de nervi in direct, iar nu mult a lipsit ca Mihaela Moise sa primeasca un binemeritat microfon in cap.

Vezi mai multe inregistrari video pe site-ul Antena 1

 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: Un Show Pacatos, mihaela stoica, sanziana buruiana, meme, sex pe bani
Mondo News - Ultima ora:
Inchide