Mii de vizitatori au luat cu asalt targul Ghidul Miresei de la Romexpo

26.02.2011

Daca ti-ai gasit jumatatea si ai decis sa faci pasul cel mare, atunci nu rata ultima zi a celui mai mare targ de nunti al iernii. Targul Ghidul Miresei te asteapta si duminica la complexul Romexpo, cu zeci zeci de oferte pentru nunta ta: rochii de mireasa, costume de mire, decoratiuni, invitatii de nunta, foto si video, sonorizare, dar si alte servicii de care ai nevoie pentru ca ziua cea mare sa fie perfecta.

Mii de viitori insuratei au vizitat vineri si sambata targul de la Romexpo. Au fost prezentari de rochii de mireasa si de rochii de seara, muzica de nunta, iar Willmark si ansamblul lui de dansuri au incheiat ziua.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

Peste 100 de firme si branduri si-au intampinat vizitatorii cu oferte speciale. Nu pierdeti duminica ultima a Targului Ghidul Miresei. Programul de vizitare este intre orele 10.00-17.00.

Mai mult, poti sa pleci acasa cu o masina dar si cu o nunta completa! Te gandesti ca iti mai trebuie cate ceva pentru nunta? Nu uita sa depui biletul de tombola in Urna Ghidul Miresei si poti sa castigi multe premii doar pentru tine.

Daca vii cu inca 3 prieteni tu vei intra gratuit!!! 2 lei din valoarea fiecarui bilet vandut ii vom dona catre Fundatia Mereu Aproape!

Foto: Mondo Bridal

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, rochii de mireasa, mireasa, nunti 2011, ghidul miresei, Mondo Bridal, targuri de nunti 2011, targ de nunta
Mondo News - Ultima ora:
Inchide