Mireasa Alina Sorescu si mirele Alexandru Ciucu, au facut nunta la Palat

12.09.2010

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu s-au casatorit religios, duminica, emotionati si teribil de indragostiti, la doi ani de cand s-au cunoscut. In prezenta a 250 de invitati, mirele si-a intampinat aleasa calare, precum printul din poveste. Printesa Alina a venit la capela Sfanta Treime de pe Domeniul Stirbey intr-o caleasca, dupa care, cei doi miri au primit binecuvantarea preotilor.

Trei rochii de mireasa a schimbat Alina, una mai frumoasa decat cealalta: una de sirena, pentru cununia religioasa, una de printesa pentru dansul mirilor si ultima de zeita romana pentru petrecere. Mirele Alexandru a schimbat si el trei costume, precum si trei cai albi. De asemenea, au fost folosite peste 3.000 de lalele grena, aduse din Olanda.

La petrecere au venit peste 250 de invitati. Cei doi miri au ales pentru valsul mirilor melodia "From this moment" a Shaniei Twain, coregrafia fiind invatata de la Mihai si Elwira Petre.

Desi Alina Sorescu sustine ca nu se va lasa furata in noaptea nuntii, mirele a marturist, pentru Cancan, ca este pregatit pentru orice scenariu. „Daca se va intampla sa fie furata, voi da orice mi se va cere ca sa o recuperez pe Alina", a declarat Alexandru Ciucu.

Printre invitati se numara Iulia si Mihai Albu, Nico si sotul ei Laurentiu Matei, Vlad Mirita, Roxana Ciuhulescu, Mihai Ivanescu. Regele Mihai participa si el la eveniment.

Sursa foto: Cancan - Sursa video: Antena 1

Nunta la Palat. Alina Sorescu a schimbat trei rochii de mireasa

StirileProTV.ro

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: ALINA SORESCU, ALEXANDRU CIUCU, nunta Alina Sorescu, nunta Alexandru Ciucu, nunta Alina si Alexandru, Palatul Stirbey
Mondo News - Ultima ora:
Inchide