MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 OCTOMBRIE 2015 relatat de Hotweek.ro

08.10.2015

Conform portalului www.hotweek.ro, Loredana de la "Mireasa pentru fiul meu", sezonul 5, a facut un anunt de o importanta maxima pentru desfasurarea acestei competitii.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 OCTOMBRIE 2015. El a jucat pana acum rolul baiatului agitat si influentat in decizii de mama lui, prezenta alaturi de el in show. Ea a interpretat partitura fetei rebele, usor superioara colegelor de competitie dar cu o inima mare.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 OCTOMBRIE 2015. Este vorba despre Tudor si Loredana, doi dintre concurentii sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” care se bucura in prezent de sustinerea unui numar considerabil de fani.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 OCTOMBRIE 2015. Putini au fost cei care au vazut in ei doi un posibil cuplu insa realitatea demonstreaza ca in interiorul casei de la Stefanesti totul este posibil chiar si cand nimeni nu pare a da vreo sansa evenimentului respectiv.
 
Stire completa pe www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: mireasa pentru fiul meu, MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 OCTOMBRIE, MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 OCTOMBRIE 2015
Mondo News - Ultima ora:
Inchide