MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 OCTOMBRIE 2015 expusa in rezumat de Hotweek.ro

09.10.2015

Emisiunea de vineri a show-ului "Mireasa pentru fiul meu" este redata pe scurt de portalul online www.hotweek.ro
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 OCTOMBRIE 2015. Spiritul show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” pare a-l fi atins si pe Emanuel, baiatul care parea cel mai inaccesibil in acest sezon. Emanuel a fost chiar pe punctul de a fi primul concurent eliminat din competitie insa telespectatorii dar si colegii de competitie dispusi sa renute la o anumita suma financiara au hotarat ca Emanuel sa ramana in casa MPFM5.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 OCTOMBRIE 2015. Apoi au inceput sa se prefigureze cuplurile si Emanuel a fost unul dintre cei care nu si-au exprimat foarte clar intentiile legate de aceasta competitie. Nu a parut interesat de vreo fata anume si, mai mult ecat atat, a intrat in conflict cu multe dintre ele in urma declaratiilor sale cu iz agresiv.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 OCTOMBRIE 2015. Pana de curand caci Emanuel a dat „din casa” in fata celor mai apropiati colegi. El a marturisit ca ii place de Mihaela insa ca asteapta semne de interes si din partea acesteia caci el nu este obisnuit sa faca curte unei fete neinteresate de el.
 
Stire completa pe www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro
 
 

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: EMANUEL MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIREASA PENTRU FIUL MUE, MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide