MIREASA PENTRU FIUL MEU cu Andrei si Cristina doi mari indragostiti ai show-ului

29.09.2015

Ziarul online hotweek.ro scrie despre povestea de iubire dintre Andrei si Cristina, doi fosti concurenti ai show-ului "Mireasa pentru fiul meu" ramasi in inimile fanilor cu mult dupa iesirea din competitie.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina fost cel mai dinamic cuplu al sezonului 3 „Mireasa pentru fiul meu”, o editie considerata de multi fani ai show-ului drept cea mai spectaculoasa din istoria acestei competitii.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Chiar daca nu a fost cea mai votata relatie a finalei MPFM3, Andrei si Cristina au ramas in memoria telespectatorilor drept „frumosii nebuni” care au demonstrat tuturor ca dragostea invinge orice obstacol, oricat de dificil ar parea el la prima vedere.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Acum cei doi soti sunt extrem de fericiti la mai bine de un an de cand au spus un „DA” hotarat in fata ofiterului starii civile care a oficializat casatoria celor doi tineri.
 
Citeste aticolul complet in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: ANDREI MIREASA PENTRU FIUL MEU, CRISTINA MIREASA PENTRU FIUL MEU, ADREI SI CRISTINA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide