Mireasa pentru fiul meu de Craciun - VIDEO

25.12.2011

 

Victor si Elena vor petrece Craciunul in casa Mireasa pentru fiul meu, dupa ce toti concurentii au votat revenirea, pentru cateva zile, a lui Victor si a Elenei la emisiune.
 
Craciunul lui Victor va fi cu siguranta mai fericit, pentru ca nu si-l va petrece cu viitorii socri, ci chiar cu fata lor, Andreea. Aceasta pentru ca toti concurentii de la "Mama pentru fiul meu" au votat revenirea lui in casa pe perioada Sarbatorilor de Craciun.
 
Si Elena a beneficiat de clementa din partea competitorilor, asa ca si ea va petrece aceste zile de sarbatoare tot in casa. Daca se va bucura sau nu de atentia lui Catalin, ramane de vazut.

Victor si Andreea s-au sarutat
 
Desi a parasit competitia de la "Mireasa pentru fiul meu", Victor a revenit in casa emisiunii si a sarutat-o pe Andreea, cea cu care formeaza un cuplu.
 
In Ajunul Craciunului, Andreea s-a intalnit nu doar cu familia ei, ci si cu Victor. Acesta parasise competitia dar mama si tatal brunetei au socat in momentul in care au intrat in casa spunand ca tanarul este viitorul lor ginere.
 
Victor chiar doarme la ei, asa ca, daca toata lumea il astepta, fostul concurent a revenit la "Mireasa pentru fiul meu". Aici a sarutat-o cu patos pe Andreea, cei doi asteptand de mult timp acest moment.
 
Nu toata lumea s-a bucurat de revenire. Catalin, de exemplu, a spus ca ceea ce se intampla intre Andreea si Victor nu poate fi o relatie, pentru ca ea e in casa in timp ce el a fost eliminat.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, mireasa, mireasa pentru fiul meu, Craciun
Mondo News - Ultima ora:
Inchide