MIREASA PENTRU FIUL MEU din 5 octombrie 2015

05.10.2015

Site-ul online www.hotweek.ro a scris in paginile sale despre surprinzatoarea Cassandra de la "Mireasa pentru fiul meu" care s-a reorintat repede dupa despartirea de Robert si ar vrea sa faca un cuplu cu Cosmin, un baiat aflat deja intr-o relatie.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Cassandra si-a creat inca de la debutul sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” o imagine de fata total dezinhibata si extrem de directa atunci cand isi pune ceva in gand si ultimele zile de competitie au confirmat acest lucru.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Saptamana trecuta a fost dominata de materialul in care ea se destainuia catre Ana-Maria de faptul ca a fost obisnuita ca in trecut sa fie plimbata cu masini luxoase in timp ce Robert nu numai ca nu are masina dar nici macar nu are carnet.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Mai mult decat atat, Cassandra nu s-a sfiit sa faca mai multe remarci tendentioase cu referire la „barbatia” lui Robert, toate aceste evenimente cumulate ducand nu numai la despartirea ei de Robert dar si la gestul acestuia de a sari gardul casei MPFM5.
 
Stire completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE, MPFM 5 OCTOMBRIE, MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 5
Mondo News - Ultima ora:
Inchide