MIREASA PENTRU FIUL MEU. Posibila poveste de dragosteintre Dragos si Lorena

02.10.2015

Site-ul www.hotweek.ro scrie despre un eveniment de marca pentru doi dintre fostii concurenti ai sezonului 2 din show-ul matrimonial "Mireasa pentru fiul meu".
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sezonul al doilea al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a fostul unul de referinta din punctul de vedere al numerosilor telespectatori ai productiei difuzate de mai bine de 4 ani de Antena 1.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU. O stagiune in care povestile de dragoste s-au impletit cu rivalitati de amploare, personajele cu caractere puternice s-au impus in fata concurentilor mai putin pregatiti din punct de vedere psihic iar strategiile de competitie au invins desfasurarea naturala a evenimentelor.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU. In sezonul al doilea s-au evidentiat doi concurenti care au reprezentat marile puncte de interes. Este vorba despre Dragos, cela mai simpatizat concurent MPFM2 si Lorena, fata care a areusit ca la final sa obtina totul prin casatoria cu George cel cu care facuse nunta in ultimul act al competitiei.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: mireasa pentru fiul meu, MPFM SEZON 2, DRAGOS LORENA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide