Mireasa perfecta: Cum sa arati impecabil in ziua cea mare!

14.06.2010

Te-ai hotarat sa te mariti? Felicitari! Daca ai trecut de emotiile cererii in casatorie, atunci stii ca vei avea foarte multe de facut pentru pregatirea marelui eveniment la care visezi de atata timp. Si pentru a nu lasa incidentele neplacute sa-ti strice ziua cea mare, atunci ar fi bine sa tii cont de cateva posibile situatii neprevazute:

Uiti sa-ti iei buletinul

Greu moment, mai ales ca in ultimii e aglomeratie mare la primarii! Daca nu vei fi in fata ofiterului starii civile la ora programata, atunci risti sa dai totul peste cap. Daca nu vrei sa treci prin asta, atunci fa-ti o lista din timp cu toate lucrurile pe care nu ai voie sub nicio forma sa le uiti acasa. Buletinul trece-l cap de lista.

Ramai fara toc

Ideal ar fi sa-ti cumperi pantofii cel putin cu trei saptamani inainte, pentru a avea timp sa-i porti prin casa. In acest fel, incaltamintea se va mula pe piciorul tau, iar tu te vei obisnui cu ei. Daca nu reusesti sa-ti cumperi din timp, atunci asigura-te ca ai la tine o pereche de sandalute usoare sau o pereche de balerini. Ii vei putea folosi inclusiv daca te bat pantofii.

Se rupe ciorapul

S-a tras un fir si nu stii ce sa faci? Daca rochia e lunga, nu-ti fa probleme. Daca e scurta, atunci asigura-te sa ai in gentua ori o pereche de schimb, ori un lac de unghii transparent, pentru a opri destramarea firului.

Ac si ata

Ia-ti un set de ac cu ata in posetuta sau roaga pe cineva din familie sa ia. Nu stii cand se poate desprinde o cusatura la tine sau la el. De preferat este ca ata sa fie de culoarea rochiei si a costumului.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, sfaturi nunta, sfaturi mirese, incidente nunta, mireasa
Mondo News - Ultima ora:
Inchide