Molecule F, site-ul designerilor romani de top!

19.06.2010


Cei mai importanti designeri romani ai momentului isi vand produsele impreuna in spatiul virtual! “Proudly powered by Romanian designers”, acesta este sloganul site-ului Molecule-F.com, un loc select unde creatorii de top vand diverse obiecte de imbracaminte si accesorii.

Creatiile sunt "pe val", cum ar spune unii, iar preturile nu tocmai exagerate. De pe acest site iti poti cumpara orice-ti place din creatiile prezentate, mai ales ca site-ul este unul cu personalitate, care nu se confunda cu zecile de site-uri care se copie unele pe celelalte si repeta la nesfarsit aceleasi produse.

Ce designeri gasiti pe Molecule-F.com?
Fe[male], Ana Alexe, Rozalb de Mura, Andreea Badala, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Andreea Tincu, Ladymagpie, Maria Filipescu, Andra Clitan, 109, Agnes Keszeg, Elena Crisan si bijuteriile de autor LadyMagpie. Molecule-F.com este echivalentul unui stil unic!

 

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: Molecule F, designeri romani, creatori de moda, accesorii, haine, moda, Rozalb de Mura, Corina Vladescu, Andra Clitan, Maria Filipescu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide