Monica Columbeanu, confundata cu fiica lui Irinel

17.06.2010


Frumoasa sotie a lui Irinel Columbeanu a avut parte de un incident... jenant la Ambasada SUA din Bucuresti. Sotii Columbeanu s-au dus, zilele trecute, la sediul Ambasadei Statelor Unite pentru a grabi problema vizei, insa colac peste pupaza, consulul s-a dovedit a fi un necunoscator al vedetelor care tin prima pagina a tabloidelor sau a show-rilor de divertisment.

"Cati ani are fiica dumneavoastra, domnule?", a fost una dintre primele intrebari ale angajatului Ambasadei, potrivit Cancan. Probabil ca nu este prima data cand se confrunta cu un asemenea incident, deoarece Irinel i-a raspuns sec si ironic: "Trei ani si jumatate".  Consulul a repetat intrebarea, iar Irinel a continuat sa-i repete intr-o engleza de Izvorani: „She has three and a half years”.

Consulul nu a gustat umorul romanesc si, enervat, a ridicat tonul: "Domnule, cred ca nu ati inteles intrebarea. Voiam sa stiu cati ani are fiica dumneavoastra!”. Satul sa tot repete, Iri i-a spus in sfarsit americanului: "Aaa, nu, domnule! Ea este sotia mea!”.

Sursa foto: Cancan

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: Monica Columbeanu, irinel columbeanu, sotii Columbeanu, viza SUA, Moni, sotia lui Iri
Mondo News - Ultima ora:
Inchide