Monica Gabor proaspat intoarsa din SUA: Iri nu ma lasa sa-mi vad fetita! VIDEO

20.12.2011

 

Fosta doamna de la Izvorani a incercat sa-si vada fiica, dupa ce a ratat zilele stabilite prin decizie judecatoreasca, insa nu a reusit sa-si duca planul la bun sfarsit, deoarece Irinel a pus piciorul in prag: nu-i da voie sa o vada pe Irinuca pana pe 23 decembrie.

Monica Gabor a vorbit la Acces Direct despre fiica ei, dar si despre relatia cu fostul sot si de asa-zisele restrictii impuse de acesta in privinta fetei lor Irina.

Venita in Romania de 4 zile, fosta doamna Columbeanu a decis sa sparga tacerea, dupa o serie de iesiri in lumea mondena alaturi de sora sa, Ramona.

Zambitoare, Monica Gabor a recunoscut a recunoscut la Acces Direct ca se simte in Romania ca acasa, desi si-a construit o alta viata in America. "Pentru mine Romania este in continuare casa mea, este locul in care m-am nascut", a declarat vedeta.
 
Intrebata de fiica ei, fosta diva de la Izvorani se lumineaza la fata si dezvaluie ca Irina este cel mai important lucru pentru ea. "Este universul meu, este cea mai mare realizare a mea si din momentul in care ea s-a nascut, mi-a schimbat viata si mereu ii spun acest lucru", a adaugat modelul.
 
Totusi, Monica Gabor are si un regret in ceea ce priveste vizita in Romania: Irinel Columbeanu i-a interzis sa isi vada fiica pana pe data de 23. "Tatal ei mi-a zis clar sa vin pe data pe 23. Care este adevarata noastra relatie, o stim doar noi", a subliniat fosta doamna Columbeanu.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: irinel columbeanu, Monica Gabor
Mondo News - Ultima ora:
Inchide