MPFM 3. Andrei ar vrea sa o tatueze pe Cristina ca pe fosta lui iubita

18.11.2014

Chiar daca nu au reusit sa obtina marele premiu in finala sezonului al treilea al show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", Andrei si Cristina sunt, cu siguranta, cuplul cel mai mediatizat al stagiunii.
 
Relatia dintre ei poate reprezenta in orice moment un exemplu de buna intelegere pentru actualii si viitorii concurenti MPFM.
 
Sunt insa si capitole care ar putea crea disensiuni intre Andrei si proaspata lui sotie. Galateanul a fost auzit spunand, in mai multe randuri, ca nu i-ar displacea ca iubita lui sa fie tatuata pe toata mana, cu diferite desene.
 
ANDREI MIREASA PENTRU FIUL MEU
 
Surprinzator este insa ca fotografiile care circula pe internet o infatiseaza pe Adina, fosta iubita a lui Andrei, cu mana stanga complet tatuata lucru care ar putea sa-i "spuna" Cristinei ca sotul ei ar vrea sa o transforme intr-un look asemanator "fostei".
 
Cristina ar putea ca totusi sa traga concluzia ca Andrei, tatuator de meserie, adora foarte mult desenele pe piele si remarca facuta ar reprezenta doar o noua declaratie de dragoste pentru marele sau hobby.
Citeste si despre: ANDREI MIREASA PENTRU FIUL MEU, CRISTINA MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIRELA BOUREANU VAIDA, MPFM SEZON 3
Mondo News - Ultima ora:
Inchide