MPFM 4. Flavius, mai dinamic decat ti l-ai fi inchipui vreodata

17.11.2014

Sezonul al patrulea al show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu" a fost criticat intens de fanii MPFM pentru faptul ca este lipsit de povesti de dargoste adevarata.
 
Cu o exceptie insa, oferita de cuplul Flavius-Raluca, dat mereu ca exemplu de toata lumea pentru intensitatea sentimentelor pe care cei doi le-au demostrat pe timpul in care au fost impreuna in Casa de la Stefanesti.
 
Spre deosebire de alti colegi de competitie, Flavius s-a dovedit a fi un baiat extrem de linistit dar mai ales extrem de decis sa-si gaseasca iubirea mult visata. Se pare insa ca Flavius nu a fost mereu asa, dovada fiind imaginile postate in trecut de el pe Facebook, in care pare un cu totul alt om.
 
FLAVIUS 1
 
A format un cuplu rapid cu Raluca, cea de care s-a indragostit nebuneste, la prima vedere. Insa, problemele de sanatate ale mamei sale, Gheorghita, l-a pus pe Flavius in situatia de a alege intre persoana iubita si mama sa. Fostul concurent a ales familia si si-a lasat partenera, pe Raluca, in casa "Mireasa pentru fiul meu", in lacrimi.
 
FLAVIUS 2
 
Pe contul personal de socializare al fostului concurent apar o serie de fotografii in care Flavius pare un alt om. Vesel, mereu pus pe distractie, opusul baiatului linistit si dornic sa-si intemeieze o familie, asa cum era in competitie.
 
FLAVIUS 3
Citeste si despre: mireasa pentru fiul meu, MPFM SEZON 4, FLAVIUS MIREASA PENTRU FIUL MEU, RALUCA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide