Nensha by Laura Lazar: Designerul si-a lansat colectia toamna-iarna 2010/2011 in club Gaia

24.06.2010

Designerul Laura Lazar si-a lansat, miercuri seara, colectia toamna-iarna 2010/2011 intitulata Nensha, la  Gaia Boutique Club din Capitala. Laura si-a prezentat noua colectie intr-un mod inedit, prin intermediul unui film care a purtat publicul prin diferitele trairi ale personajului principal, marcate de cele opt tinute purtate de manechinul Maria Teiu. 

Unul dintre cei mai eclectici reprezentanti ai noului val de designeri din moda romaneasca, Laura Lazar si-a dus inspiratia la un nou nivel si a realizat una dintre cele mai neconventionale prezentari de moda din Romania.  Nensha inseamna puterea de a-ti transpune gandurile in imagini, aidoma unor fotografii proiectate de potentialul spiritual al fiecaruia dintre noi. O cautare a unor metode alternative de definire a artei, intr-un viitor pe care il putem simti mai indepartat sau mai apropiat, in functie de intensitatea cu care ne raportam la lumea gandurilor noastre.

Asemenea Nenshei, Laura Lazar este un designer intr-o permanenta cautare. Ne-a obisnuit cu interpretari atipice, indulcind revolta rock cu elemente romantice si asociind futurismul cu accente pop-art. In aceeasi idee, colectia toamna-iarna 2010/2011 reediteaza imprimeurile psihedelice devenite déjà trademark al designerului, structurile geometrice si texturile avangardiste.

Sursa foto: Mondo News

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: FASHION, designeri, moda, Laura Lazar, Nensha, colectii 2010 - 2011, colectii toamna iarna 2011, creatii
Mondo News - Ultima ora:
Inchide