Next Top Model 2 - Momente grele pentru concurente. Video

22.09.2011

 

Concurentele de la Next Top Model trec in al doilea episod al show-ului prin momente grele. Catalin Botezatu le vrea total schimbate, astfel ca machiajul, coafura si mentinerea staturii sunt total modificate la salonul Laurent Tourette si ulterior la o sala de forta.
 
Plansete, emotii, glume rautacioase si zeci de foarfeci indreptate spre capetele concurentelor de la Next Top Model au fost ingredientele unui cosmar transformat intr-un vis frumos.
 
Concurentele s-au lasat pe mana stilistilor, fiind indepartate orice fel de oglinzi din preajma lor. Cateva dintre fete au plans, cateva au tremurat din maini si picioare, dar la final toate fetele au fost surprinse placut de noul lor look.
 
Ca si cum salonul lui Laurent Tourette nu ar fi operat deja suficiente schimbari, concurentele sunt trecute prin foc si sabie la sala de forta unde Catalin Botezatu imparte vorbe dure in cadrul unei lectii de mers pe catwalk.
 
La finalul jurizarii, se decide o dubla eliminare. Miruna si Iasmina sunt fetele care nu continua aventura numita Next Top Model.

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: botezatu, Next Top Model, concurente
Mondo News - Ultima ora:
Inchide