Next Top Model 2 - Vezi video cu candidatele

15.09.2011

Next Top Model 2 a fost o adevarata provocare pentru mii de tinere din Romania, care au facut tot posibilul sa ajunga in finala. Numai ca Botezatu si ceilalti jurati au ales doar 16 norocoase. 

La testul final, fetele au defilat in costum de baie prin fata juriului! Spectacol total, pentru marea majoritate a barbatilor, nu insa si pentru Catalin Botezatu! Acesta a fost extrem de critic cu pretendentele. 
 
Cu fisele in fata, membrii juriului le-au analizat cu maxima precautie pe toate domnisoarele dornice sa devina top model. Mezina competitiei, Paula, de doar 14 ani, a socat intreaga audienta prin formele absolut perfecte! Timida, acesta nu s-a ezitat sa raspunda cerintelor la care a fost supusa!
 
Verdictul a fost asteptat cu sufletul la gura de catre candidate. "Ne aflam la capatul unei seri lungi, extenuante. Sunt multe fete frumoase. Ma bucur ca aceasta emisiune a prins si va aduce in fata publicului atatea fete frumoase" - asa a inceput Catalin discursul prin care le-a ales pe cele 16 norocoase! Cu sufletul la gura, tinerele au asteptat cu nerabdare sa fie chemate. Pentru cele mai frumoase dintre ele, visul s-a indeplinit!
 
Vezi aici toate finalistele Next Top Model 2
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: botezatu, Next Top Model, concurente next top model
Mondo News - Ultima ora:
Inchide