Next Top Model - Fetele l-au trezit din somn pe Botezatu. VIDEO

20.10.2011

 

Pentru fetele ramase in competitia Next Top Model a inceput o noua aventura. Pentru inceput, concurentele au facut cunostinta cu un fotomodel ce a facut furori in intreaga lume: Elena Baguci.

Aceasta le-a invatat pe fete cum se merge pe podium, capitol la care fetele lui Catalin sunt "varza". Ca de obicei, dupa prima lectie, concurentele au fost luate cu asalt si duse intr-un loc pe care nu-l cunosteau - Delta Dunarii. "Suntem la un nou inceput, intr-o locatie mirifica in ceea ce priveste Romania. Ne aflam in Delta Dunarii, un loc extraordinar", le-a explicat Botezatu.

Nici bine nu s-au stabilit, ca a si inceput scandalul. Conduse militareste de basarabeanca Iuliana, fetele au inceput sa o ia la cearta pe micuta Irina. Situatia a devenit atat de tensionata incat Iulia a vrut sa o bata! "M-a amenintat ca o sa ma bata oriunde as fi in tara, de nu ma mai recunoaste nici mama", s-a plans Irina. Doar Karin i-a tinut partea blondei.  

In scurt timp, a sosit la fata locului si Catalin Botezatu, trezit in mijlocul noptii de echipa de productie. Insa fetele nu s-au potolit, continuand sa arunce cu vorbe grele. 

Vezi aici video cu concurenta eliminata

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: FASHION, botezatu, Next Top Model, podium
Mondo News - Ultima ora:
Inchide