Next Top Model - Flori a parasit concursul in lacrimi! Video

11.11.2011

 

Ultimul episod al emisiunii Next Top Model a adus din nou provocari si momente delicate pentru concurentele ramase in concurs! Fetele au fost testate in situatii limita si supuse unor provocari carora nu credeau ca le vor face fata. Dupa cateva saptamani in care a dezamagit, Flori a parasit Next Top Model in lacrimi!
 
Dupa ce saptamana trecuta, frumoasele Next Top Model au avut parte de o spectacol inspirat din lumea fascinanta a Indiei, in ultimul episod au avut parte parte de noi aventuri, care dintre care mai fascinante! 
 
Dupa defilare, a sosit din nou momentul jurizarii. Cineva va trebui sa plece, iar singurul atu pentru mentinerea in competitie il reprezinta fotografiile realizate in parcul eolian.
 
Fiind unul dintre cele mai delicate momente de la Next Top Model, nu au lipsit vorbele dure. Catalin le-a explicat fetelor unde au gresit, insa nu toate au inteles mesajul. Flori a inceput sa rada fara sens, in timp ce Iulia s-a scuzat, din nou, pentru formele "generoase". Singura fata laudata a fost Karin, tanara impresionand prin naturalete si simplitate! 
 
Dupa toate provocarile si obstacolele prin care au trecut, fetele sunt puse in fata deciziei finale. Una dintre ele va parasi competitia, iar, in afara de Karin, toate concurentele asteapta cu sufletul la gura sa-si auda numele strigat. 
 
Cu fiecare secunda scursa, tensiunea creste exponential! Ultimele trei concurente, Iulia, Flori si Laura, nu mai rezista emotiilor si izbunesc in lacrimi! Flori a fost tanara eliminata de la Next Top Model! 

Sursa foto-video: Antena 1

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: botezatu, Next Top Model, concurente next top model, Flori
Mondo News - Ultima ora:
Inchide