Next Top Model - Gina a fost eliminata de Botezatu

20.10.2011

 

Ultimul episod din Next Top Model a debordat de tensiuni si intrigi. Fetele i-au facut viata un chin micutei Irina, sperand ca astfel vor reusi sa o scoata din concurs. La final, juriul a decis ca blonda Gina este concurenta eliminata!
 
Dupa ce saptamana trecuta Cristina a fost eliminata deoarece era cam plinuta, pentru fetele ramase in competitia Next Top Model a inceput o noua aventura. Una care le duce cu un pas mai aproape de visul suprem - acela de cutreiera catwalk-urile din intreaga lume. Pentru inceput, concurentele au facut cunostinta cu un fotomodel ce a facut furori in intreaga lume -  Elena Baguci. Aceasta le-a invatat pe fete cum se merge pe podium, capitol la care fetele lui Catalin sunt "varza". 
 
Dupa multe sacrificii, dar si certuri, a urmat anuntul lui Botezatu. Spre surprinderea tuturor concurentelor, Irina, care era sa fie luata la bataie, a fost prima strigata, dovada a faptului ca la Next Top Model nu conteaza cat de tare tipi, ci cat de bine te prezinti pe podium si in fata camerelor de filmat. Gina a fost concurenta eliminata.

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: botezatu, Next Top Model, Gina
Mondo News - Ultima ora:
Inchide