Next Top Model - O concurenta a fost la un pas de tragedie in Bamboo

10.11.2011

 

Noua editie a emisiunii Next Top Model by Catalin Botezatu aduce fetelor o noua provocare: o prezentare de moda inedita, in deschiderea clubului Bamboo, in fata a peste 6.000 de persoane. 
 
Fetele invata cum sa mearga pe catwalk, cum sa defileze in fum, cum sa se sincronizeze, insa spre final, una dintre concurente are mari emotii, cand scena mobila a fost cat pe ce sa cada peste ea. Din fericire, atentia echipei tehnice sa salvat-o!
 
Coregrafia este foarte complexa si toti asteapta cu emotie intrarea fetelor in scena. In timpul prezentarii Sandra Ciubotariu este cat pe ce sa fie strivita de scena mobila.
 
Catalin le intampina galant pe fete: „Buna fetelor! In seara asta vom incerca sa imbinam utilul cu placutul. Cum v-am obisnuit, va aduc in cele mai tari locatii. Veti fi protagonistele unui spectacol extraordinar, cu foarte multi artisti de peste hotare; veti performa in fata a peste 6.000 de oameni, asa ca va trebui sa dati tot, sa aratati, pentru prima oara unui public atat de numeros din Romania, ca cele care ati ramas sunteti cele mai bune. Daca va veti face de ras, ma veti face si pe mine de ras!"
 
Coregrafia pe care Catalin le-a pregatit-o concurentelor este una foarte complexa si toti stau cu sufletul la gura. Fetele trebuie sa coboare pe rand cu scena mobila, vor defila in fum, se vor sincroniza, vor poza de mai multe ori si se vor schimba in timp record pentru mai multe intrari.
 
In aplauzele tuturor, primele manechine intra in scena. Publicul este extrem de incantat de prestatia fetelor. Cu toate astea, pret de cateva secunde, intreaga sala amuteste. Sandra este cat pe ce sa fie strivita de scena mobila. In timp ce platforma cobora cu celelalte manechine, ea s-a gandit sa se strecoare de cealalta parte a podiumului. S-a aplecat si a fugit efectiv pe sub scena, lasand publicul mut de uimire.
 
Tehnicul a observat insa la timp nesabuinta Sandrei si a oprit coborarea, chiar inaninte ca o tragedie sa se intample. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmari intreaga prestatie a frumoaselor concurente in aceasta seara, de la 20:20, intr-un nou episod Next Top Model by Catalin Botezatu.

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: botezatu, Next Top Model, Bamboo
Mondo News - Ultima ora:
Inchide