Nicoleta Macarencu, pictorial incendiar pe coperta Playboy numarul din iulie

01.07.2010

Nicoleta Macarencu, Miss Bikini in 2007, apare pe coperta Playboy din luna iulie cu un pictorial incendiar realizat in Basarabi, judetul Constanta, orasul de origine al presedintelui Traian Basescu. Nicoleta este la a doua aparitie in Playboy.

Noul numar Playboy mai cuprinde un interviu cu Victor Ciutacu, in care acesta da de inteles, pentru prima oara, ca ar putea parasi Antena 2. O optiune este si retragerea definitiva din televiziune. In interviul pentru cel mai recent numar Playboy, jurnalistul declara despre Elena Udrea: "Daca imi place un lucru la Elena Udrea, tocmai asta e: ca rezista la tavaleala. Altul, in locul ei, isi zbura creierii. Bine, cu protectia asigurata de Traian Basescu, e mult mai usor sa rezisti atacurilor".

Revenind la cariera lui, Ciutacu explica ce s-a intamplat in ziua in care a postat pe Facebook "Sa ma f... in ea de viata": "O poveste destul de urata, profesional, nelamurita nici in clipa asta. Mi-e greu sa dau un raspuns ferm acum, in contextul in care nu stiu daca problema va fi rezolvata pana in momentul in care apare revista cu interviul. Nu stiu daca merita, pana la urma, tot eforul pe care-l depun. Financiar, nu merita sigur. Nu stiu daca merita nici din punct de vedere uman si al vietii de familie. Eu nu mai am viata de familie de trei ani: plec la 10 dimineata, ma intorc la 12 noaptea, o salut pe nevasta-mea, si, daca e treaza, schimbam douazeci de cuvinte. Daca nu, o vad dimineata, cand ma anunta ca pleaca la birou. Toate astea se aduna, pana la urma".
 
In Playboy de iulie o regasiti si pe Cameron Diaz, care declara: "Niciodata nu am trantit usa in nas unui barbat care incerca sa ma abordeze".

Actrita cea mai sloboda la gura atunci cand vine vorba despre sex isi confirma renumele intr-un dialog neconventional despre erotism, droguri, adrenalina si alte delicatese de la Hollywood.

"M-au interesat dintotdeauna barbatii si nu am incercat niciodata sa-i intimidez". Intrebata de Playboy daca se considera o femeie complicata, actrita raspunde: "Nu, dimpotriva, sunt o femeie simpla. Poate, una complexa, dar nu una complicata. Ma cunosc bine. Stiu ce vreau, dupa cum stiu exat ce nu vreau. Sunt foarte deschisa cand vine vorba de placere".  

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: Nicoleta Macarencu, Playboy, Nicoleta Macarencu in Playboy, pictorial Playboy, Victor Ciutacu, vedete in Playboy
Mondo News - Ultima ora:
Inchide