Nora pentru Mama 5 si-a desemnat castigatorii: Cristina si Sergiu

29.05.2011

Cristina si Sergiu s-au clasat pe primul loc in finala Nora pentru Mama 5, emisiune difuzata de Kanal D. Desi cei doi nu s-au casatorit, au declarat ca vor ramane impreuna. 

Marele premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs. Astfel, Cristina a castigat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Cine sunt Cristina si Sergiu

Sergiu

Data nasterii: 25. 10. 1985
Localitate: Botosani
Ocupatie: student

Despre el, Sergiu spune ca este un tip sensibil, timid la inceputul unei relatii sentimentale, dar fidel pana la sfarsitul ei. E pasionat de sport, in special de fotbal. Adora dansul, petrecerile si copiii. E un impatimit al jocului de poker. Mai mult, cu intuitia si rabdarea de care a dat dovada, Sergiu a reusit sa se claseze printre primele locuri la un turneu de poker, organizat la Madrid. Persoana iubita trebuie sa fie eleganta, dezinvolta, intelegatoare, iubitoare si sa nu se implice in problemele lui, pe plan professional. Sergiu considera ca la baza oricareii relatii consolidate trebuie sa stea respectul si iubirea. “Atunci cand iubesc, ma implic trup si suflet si fac tot ce imi sta in putinta pentru a o face fericita pe femeia de langa mine!”.


Cristina

Data nasterii: 12.02.1989
Localitate: Constanta
Ocupatie: agent imobiliar

Cristina este absolventa de jurnalism, face munca de voluntariat in folosul animalelor si lucreaza in domeniul imobiliar. ii place sa aiba o viata activa si are grija de corpul ei mergand in fiecare zi la sala.

Gateste orice fel de ciorba, in schimb, nu prea ii place sa spele vasele. Este vegetariana. Pasiunile ei sunt: sportul, psihologia si pictura. ii place foarte mult sa calatoreasca: a vizitat pana acum Franta si Israelul. Isi doreste un partener frumos, bogat si devreme acasa. 

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: cristina, concurenti, nora pentru mama, castigatori, sergiu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide