Nunta cu fast la Timisoara! Clanul Carpaci a maritat-o pe Anna cu Marco!

13.08.2011

 

Nunta cu fast si tinute scumpe la Timisoara. Clanul Carpaci  a avut inca o nunta in familie, dupa ce saptamana trecuta seful clanului si-a maritat fata cu mare taraboi. De data aceasta, mireasa a fost nepoata sa, Anna (16 ani), care s-a casatorit cu Marco (19 ani), fiul unui tigan din Frankfurt. De altfel, cei doi iubiti s-au cunoscut in Germania, acolo unde si locuiesc, potrivit jurnalistilor de la Opinia Timisoarei.

A fost o parada a pirandelor, care s-au gatit cu cele mai scumpe rochii. Tinute lucioase, bijuterii din aur, masini luxoase cum numai la saloanele auto poti vedea, cam asa s-a derulat nunta clanului Carpaci. Rochia miresei de 16 ani a fost adusa din Austria si a costat 10.000 de euro. Cam tot atat a costat si costumul mirelui.        
 
“Ma simt minunat. Este cea mai frumoasa zi din viata mea. Rochia este una speciala luata din Viena si nu a costat atat de mult, doar 10 mii de euro“, a declarat mireasa pentru opiniatimisoarei.ro.
 
Atmosfera petrecerii a fost intretinuta si de aceasta data de regele manelelor Nicolae Guta si de Sorina, precum si de alti artisti.

Sursa foto: Opinia Timisoarei

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, mireasa, mondobridal, clanul carpaci, nunta tiganeasca, timisoara
Mondo News - Ultima ora:
Inchide