Nunta deputatului PSD Adrian Mocanu cu Roberta a avut invitati de vaza

12.06.2011

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit cu elicopterul la nunta deputatului PSD Adrian Mocanu cu Roberta.

La petrecerea care a avut loc la patinoarul Ice Magic au participat invitati de vaza. Alaturi de social-democratul Marian Vanghelie, au onorat cu prezenta liberala Norica Nicolai, senatorul PNL Cristinel Bagiu, fostul sef al SIE, Claudiu Saftoiu, care a venit insotit de iubita sa Cristina Faighel, scrie Adevarul.

Intrebat de ce a ales elicopterul pentru a ajunge la nunta celor doi colegi de partid, Vanghelie a spus: “Foarte multi tineri mi-au solicitat sa merg la scoala de Vara a TSD la Geoagiu- Bai, judetul Hunedoara. Nu aveam cum sa merg si acolo si sa ajung si la acest eveniment important, nunta unui prieten apropiat. A trebuit sa gasesc o solutie si asa am  ales sa vin de acolo cu elicopterul. Nu aveam de ce sa ma feresc, mai ales ca stiam ca si presa va fi aici”, a declarat Marian Vanghelie imediat dupa ce a coborat din elicopter.

Totusi, liderii PSD nu au onorat nunta. Victor Ponta si Adrian Nastase nu au mai ajuns la eveniment. Doar Mircea Geoana i-a felicitat la slujba de la biserica. Nasi le-au fost Felicia si Constantin Boscodeala.

Sursa foto: Adevarul

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, nunti 2011, mondobridal, Adrian Mocanu, Marian Vanghelie, PSD
Mondo News - Ultima ora:
Inchide